Fri frakt vid 500kr / Fri retur

VÅRA GARANTIER

Nöjda kunder är något vi värderar väldigt högt. Därför jobbar vi med följande garantier som ni tar del av när ni blir kund hos oss.

Leverans inom fem arbetsdagar: När ni lägger en order så sker leverans inom fem (5) arbetsdagar.

oftast snabbare, men fem dagar är standard, detta gäller på ordinarie beställning.

Specialbeställning av egna tryck, t.ex logon eller motiv kan tag lite längre tid.

Högsta kvalitet: Vi använder färg och HTV från välkända leverantörer med högsta kvalitet. När du beställer tryck av oss kan ni räkna med att den håller länge.

Betalmetoder: Vi erbjuder faktura, Klarna och kort som betalningsalternativ.

Miljö & Etik

Vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under rättvisa förhållanden och med minsta möjliga påverkan på vår miljö. Produkterna har certifieringar av olika slag, Öko-Tex, Organic Exchange och WRAP är några av dem. Här beskriver vi vad märkningarna egentligen garanterar:

ÖKO-TEX: Samtliga tryckfärg och HTV (Heat Transfer Vinyl) som vi jobbar med är Öko-Tex Standard 100 -godkända. Detta säkerställer att färgerna och HTV inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att materialet inte innehåller något av dessa ämnen beviljas Öko-Tex - godkännande.

WRAP(Worldwide Responsible Apparel Production): Är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.