Fri frakt vid 500kr / Fri retur

AMRAP clothes

CLOTHES FOR EVERYONE

AMRAP clothes är ett klädmärke som inriktar sig till användare som vill ha schyssta, sköna, hållbara och möjlighet få unika* kläder oavsett om man är aktivt tränande på elitnivå, eller håller igång i sin egen takt eller bara gillar kläder som funkar i alla sammanhang på sin fritid.

AMRAP clothes håller väldigt hög materialkvalitet i sömmar, muddar och detaljer, och håller formen samt bevarar färgerna tvätt efter tvätt i flera år.

Vi använder själva våra kläder på Gymmet, Löparrundan, Cykelturen, Padelboarden eller bara går och skrotar i kläderna hemma. Vårt mål har varit och är, att erbjuda högkvalitativa kläder till vettiga priser, kläder som håller och ska användas av sina bärare.

I AMRAP clothes kollektion finns t-shirts / linnen, shorts, leggins / byxor, hoodies / skaljackor i funktionsmaterial som verkligen fungerar och av skönaste bomull. Dem flesta kläderna finns i både herr och dammodeller och storlekar.

Vi har praktiska accessoarer i form av nyckelhållare och väskor / ryggsäckar mm.

*Det unika med AMRAP clothes är att man kan beställa sina kläder med sin egendesignade personliga tryck (eget tryckeri), vi kan trycka upp team kollektioner, företagsloggan eller varför inte ett personligt text / tryck som är unikt bara för dig / er. Kontakta oss för mer info. 

TEXSTAR

Vi säljer även Texstar kläder som är ett bra komplement till AMRAP clothes.

Texstars kläder är utmärkta för en aktiv fritid eller som "varjedagkläder" men även vid festligare tillfällen, givetvis kan man få även dessa kläder med sitt egendesignade tryck.